Messuilla mukana

Terveystalo

Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluita yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. Tarjoamme myös kattavat etäpalvelut 24/7.

Hämeenlinnasta löydät myös mielen haasteisiin ja ongelmiin erikoistuneen Fokus Mielen erikoisyksikön sekä Fysioterapiaan erikoistuneen Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikön. Erikoisyksiköt tarjoavat moniammatillisen tiimin tueksesi.

Varaa aika soittamalla numeroon 030-6000 tai terveystalo.com

EkoEko Shop

Se vihreämpi vaihtoehto!

Yrityksemme syntyi halusta elää tasapainoisemmassa maailmassa ja olla tuottamatta ylimääräistä jätettä tai saastetta. Vuodesta 2012 olemme noudattaneet tätä ohjenuoraa tarkasti. Jokainen tuote jonka valitsemme myyntiin on luotu huomioiden tuotteen koko elinkaari ja sen aiheuttama rasitus ympäristölle ja terveydelle. Me emme tingi tehokkuudesta, ja haluammekin korostaa että ekologisuus ei poissulje tuotteiden toimivuutta – päinvastoin!

Verkkokaupastamme löydät ecoegg- tuotteet, luonnonkosmetiikkaa sekä eko-sertifioidut puhdistustuotteet sekä kuluttajille että yrityksille.

Tule tutustumaan ja ihastumaan tuotteisiin osastolle E15.

Terveystekniikka

Asiantuntijamme palveluksessasi!

TENS ja lääkintälaserterapia ovat jo pitkään olleet ammattilaisten keino lääkkeettömään kivunlievitykseen, sekä kudosvammojen ja tulehdusten parantamisen nopeuttamiseen. Vihdoinkin nämä terapiat on valjastettu turvallisiin ja helppokäyttöisiin hoitolaitteisiin, jotka mahdollistavat itsenäisen hoidon paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

Voi Hyvin 2021 -messuilla Terveystekniikan ständillä F8 voi tutustua Lääkkeettömän kivunhoidon kotilaitteisiin (TENS, lääkintälaser, Lääkkeettömät kipulaastarit).

Paikalla olevat asiantuntijat neuvovat eri terapioiden ja laitteiden sopivuudesta yksilöllisiin tarpeisiin koko messujen ajan. Samalla pääsee myös ohjatusti kokeilemaan laitteita, täysin veloituksetta.
Laitteita voi myös halutessaan ostaa ständiltä tarjoushinnoin.