VOI HYVIN 2021 -tapahtuma Hämeenlinnan Loimua Areenalla 30.-31.10.2021

ASU HYVIN – VOI HYVIN

Syksyllä viihdytään enemmän sisällä: kotia järjestellään ja siivotaan viihtyisäksi, sisustetaan ja tehdään pientä remppaa – tai tarvittaessa vähän suurempaakin. Syksyllä on hyvä hetki aloittaa myös tulevien rakennusprojektien ja remonttien suunnittelu. Kaikenlainen kotoiluun liittyvä yksin taikka yhdessä perheen ja ystävien kanssa on nyt ajankohtaista.

Syysiltojen pimentyessä on sopiva hetki keskittyä myös omaan hyvinvointiin: Tule hakemaan tapahtumasta vinkkejä kehon ja mielen huoltoon tai sitä kadonnutta kipinää liikuntaharrastuksiin.

Tapahtumasta löydät monipuolisesti tietoa omaan hyvinvointiin ja hyvään asumiseen liittyen. Hyvä olohan on kokonaisuus, johon vaikuttavat kaikki asiat meissä ”päästä varpaisiin” hyvinvoivaa ja turvallista elinympäristöä unohtamatta!

Tapahtuma on avoinna: 

la 30.10. klo 10.00-17.00
su 31.10. klo 10.00-16.00

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Areenan takaosassa Kahvila Renki avoinna koko tapahtuman ajan. Lisäksi yläkerrasta löytyy Lounasravintola Renki, jonka Buffetlounas on tarjolla molempina päivinä klo 11-15.

Juontajana Heidi Kyrö

Voi Hyvin 2021 -tapahtumaa juontaa ja fiilistä nostattaa ihastuttava viihteen monitoiminainen Heidi Kyrö!

COVID-19

Tämänhetkinen viranomaisten koronaohjeistus tapahtumassamme:

  • Käsidesiä suositellaan käytettäväksi tapahtumassa: Tapahtuman järjestäjä hoitaa käsidesiautomaatin tuloaulaan, lisäksi kaikilla osastoilla on käsidesiä saatavilla
  • Suositus maskin käytöstä tapahtumassa: suositus koskee järjestäjiä, näytteilleasettajia sekä messuvieraita.
  • Huomioidaan muut messuvieraat antamalla tilaa ja vältetään fyysisiä kontakteja: Osastot on sijoitettu saliin väljästi ja käytäviä on levennetty. Järjestäjä ohjaa tarvittaessa messuyleisöä.

Mikäli ohjeistukseen tulee muutoksia, tiedotamme niistä välittömästi.